torsdag, januari 25, 2007

Vems verk?

http://anniejohansson.blogspot.com/2007/01/kreativitet.html

Det skulle vara kul att veta vem som står bakom detta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ju redan bestämt dig för att vilka det var, så varför ställa dig besväret att försöka reda ut vem det var?

Jag tycker förövrigt att din definition av PVF är underbar. Med tanke på att du inte har en aning om vad vi har för politiska sympatier var och en så är det kul att du öppet kan bestämma att "så här är det!! 50 % är med i RKU, 50 % i SUF"
Som jag har sagt, och flera med mig, i flera månader så är vi en samling människor som kommer från alla möjliga ungdomsförbund ute på vänsterkanten. Men det verkar inte gå in i ditt dumma huvud.
Kul att Annie är så pass omogen att göra en så stor sak av det när hon antagligen själv var en del av både hycklerikampanjerna mot både Palme och Persson. Som någon också kommenterade i hennes blogg.
Jag antar att du riktigt njuter av att ha fått såhär stor uppmärksamhet, jag måste slutligen bara säga grattis!!
Samt att du är en tragisk människa.

Leo Pierini sa...

Vem är egentligen mest omogen här?

Tja, det verkar ju definitivt så att ni antingen är kommunister eller syndikalister, och jag skrev faktiskt "eller värre". Jag har inte sagt heller att det är väldigt dåligt att göra sådana här saker, det är ju nästan oppositionens uppgift. Jag bara påpekade att det är kul att ni bemödad er att tapetsera mitt skåp med propaganda.

Som Annie sa så tar jag ingen skit och det enda tragiska i det här sammanhanget är ni.

Anonym sa...

Härligt att se att Annie Johansson äntligen har tagit sitt förnuft till fånga och slutat att länka till denna vedervärdiga blogg.