tisdag, april 10, 2007

Dåligt gjort mot (sd)

Sverigedemokraterna skall snart ha sitt riksmöte och tydligen har alla de ställen som de bokat på efter att bokningen genomförts ändrat sig och stängt ute dem. Detta är inget demokratiskt godtagbart beteende, när man behandlar partier olika på grund av deras åsikter.
Det bär mig emot, men jag kan inget annat än hålla med SD:s partisekreterare Björn Söder i denna artikel.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Inte konstigt att du tar de människofientliga SD:s parti i frågan med tanke på dina tidigare uttalanden om mänskliga rättigheter.

Leo Pierini sa...

Vilka uttalanden då om mänskliga rättigheter? Jag tycker att SD för en vidrig politik, men jag är för yttrandefrihet och åsiktsfrihet och demokrati. Alltså tycke rjag att man inte ska behandla folk olika på grund av deras åsikter.

Anonym sa...

Heder åt dig Leo. Visar att du har känsla för demokrati och rättvisa. Att folk vars åsikter man inte gillar får komma till tals är vad demokrati innebär.

Anonym sa...

Du är en sjuk människa Leo, till råga på allt så länkar du till björn söders blogg.

Leo Pierini sa...

Otroligt hög debattnivå du håller anonymous. Till skillnad från dig, om du tillhör de grupperingar jag tror du gör (annars kan du bortse från detta), är jag inte motståndare till åsiktsfrihet och demokrati. Och till skillnad från dig för jag inte debatt med personangrepp, det bara visar på brist av argument.
ps. Jag länkar inte till Björn Söders blogg utan till en artikel på Sverigedemokraternas hemsida.

Anonym sa...

Det är ju bara ännu värre att länka till sverigedemokraternas hemsida jävla idiot. och dessutom, så är jag inte motståndare till demokrati och åsiktsfrihet. Däremot är jag motståndare till borgerlig skendemokrati, och så tycker jag att om man har lite civilkurage så visar man motstånd mot ett parti som vill skicka folk till döden, MINSKA yttrandefriheten och religionsfriheten.

Leo Pierini sa...

Men är det demokratiskt att säga "jävla idiot" och "du är en sjuk människa", för att inte tala om alla andra kommentarer jag fått på min blogg? Respekterar man folks åsikts- och yttrandefrihet då?

Anonym sa...

det är ju knappast odemokratiskt att kalla nån "jävla idiot", men för övrigt, visst, det kanske inte är så smart att debattera på det sättet, men det är väl klart som fan att man blir förbannad när någon försöker försvara ett rasistiskt parti.

Anonym sa...

Anonymous sa...

"det är ju knappast odemokratiskt att kalla nån "jävla idiot", men för övrigt, visst, det kanske inte är så smart att debattera på det sättet, men det är väl klart som fan att man blir förbannad när någon försöker försvara ett rasistiskt parti."

Om du nu blir så förbannad på deras politik så försök att möta deras argument i sak istället. Fattar du inte att ett stort skäl till att SD har så många röster beror på att de övriga partierna hela tiden bara försökt tiga ihjäl dom? Och säga "de är främlingsfientliga"...det liksom räcker inte? Det är hög tid att knäppa dom på näsan med argument istället, och ta en debatt om hur mycket invandring folk är beredda att ställa upp på.

Anonym sa...

Vadå debattera om hur mycket invandring folk kan ställa upp då? Det är inte invandringen som är orsaken till sveriges problem, det är kapitalismen, det är det folket borde lära sig..

Leo Pierini sa...

Jag anser förstås att det varken är invandringen eller kapitalismen som är grund till Sveriges problem. Som liberal är jag för både fri invandring och kapitalism. Jag tror snarare att det är socialismen och socialdemokratins långa maktinnehav som har skadat landet och vår ekonomi.