lördag, november 25, 2006

Nu är det matematiskt bevisat


Tack till Erik Spånberg och Charlie Lindell som letade upp den här på nätet.

10 kommentarer:

Anonym sa...

haha kul

Anonym sa...

och vad vill du ha sagt med den? att vi tjejer ska ha lägre lön och passa barnen? driva med kvinnor? vara manchauvinist? kul! fy fan vad meningslöst...

Leo Pierini sa...

Nej, den är endast menad som en kul grej.
Dock är det faktiskt så att feminismen har gått för långt. Det är inte bra när utvecklingen rasar på det här sättet.

MVH antifeministen Leo

Anonym sa...

hej leo. Jag tillhör en av dem som kallar sig feminist. Feminismen står för att män och kvinnor ska värderas lika, att de ska ha samma lön för lika arbete. Det är det som kallas jämnställdhet, vilket feminismen bygger på. Som antifeminist säger du då att det inte är så du vill ha det.

Feminism är inte att kvinnor ska stå över männen och inte heller att män är djur. Vilket många verkar tro idag. (Pga av det till en början lovande partiet FI ).

/Stina

Anonym sa...

LOL! Det var roligt! :) Ma su', cosi' malvage non siamo! Immagino lo ammetterai anche tu! :)

Leo Pierini sa...

Anonymous:
Feminismen står för att kvinnor skall över männen. Jämställdhet är att män och kvinnor skall vara lika. Därför står jag inte för feminismen, som är ett hets mot kvinnor som kanske vill leva enligt sedvänja och tradition och vara hemma med barnen/laga mat o.s.v.
Men jag står för jämställdhet.

Anonym sa...

Tjena Leo!

"Feminism är en intellektuell och politisk rörelse för kvinnans fulla ekonomiska, sociala och politiska jämställdhet med mannen."

Det är vad Svenska Akademiens ordlista säger om feminism.
Ibland verkar du ha Arne Anka och hans citat "Att tänka innan man talar är som att torka sig i arslet innan man har skitit" som främsta förebild.

Leo Pierini sa...

Giulia:
No, cosí malvage non siete. Però come ho scritto è solamente un scherzo.

Anonym sa...

Anche il mio commento era scritto ironicamente. :-) Stammi bene anche se non ti conosco!

Hanna Wagenius sa...

Haha, den här var faktiskt rolig, bortsett från att det inte bör stå "Time x Money" i första fältet, uten "Time + Money". Med det faller ju tyvärr hela grejen och resulterar i att vi av kvinnligt kön snarare är två gånger roten ur ont. :S