onsdag, november 08, 2006

Riktigt otäckt

Det är riktigt skrämmande att organisationer som SAC, SUF och inte minst Osynliga Partiet, (), drar så många ungdomar till sina organisationer.
Dessa håller sig nämligen inte inom demokratins och parlamentarismens gränser. Medlemmar i Osynliga Paritiet, som starkt understödjs av SUF (Syndikalistiska Ungdomsförbundet) smyger runt på nätter och krossar rutor. De ringer anonymt och hotar ledande företrädare för bl.a. Centerpartiet. Fredrick Federley som f.n. är förbundsordförande för CUF uppger att han många gånger känt sig hotad.
Det värsta är ändock att de stolt skryter om sina våldsbragder på sina olika hemsidor. Det är ganska tydligt att medlemmarna i dessa organisationer endast är samhällets missanpassade individer som borde få hjälp men som istället lämnas att falla ned i desperation och upptas i mörka våldsfrämjande sammanslutningar.
Ingen av dessa har några egentliga argument att försvara sin "politik" med, för i sådana fall skulle de väl kunna debbattera med oss istället för att i det fördolda idka skadegörelse.
Jag skriver den här artikeln nu för att Syndikalisterna åter uppmärksammats i och med att de påbjuder alla att strejka på grund av regeringens a-kasseförslag. Nonsens tycker jag. A-kasseförslaget är bra och jag å min sida uppmanar alla att inte strejka och att inte ägna dessa icke-demokratiska rörelse någon uppmärksamhet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dagens statement!! Alla inom SUF är samhällets missanpassade individer!! Det var något i klass med Åke Greens uttalande om homosexuella. Du sätter en hög nivå.

Du är helt vilsen i din argumentation. Eller nej, just det. DU FÖR INGEN ARGUMENTATION!! Just det, så var det.

Läs mitt svar angående detta i blogginlägget om PVF.
/viktor